EN / RO

Despre noi

Prezenti de peste 13 ani pe piata, la nivel national, ne mandrim cu cei peste 3.000 de angajati si colabolatori, gestionati de o echipa de management performanta.

Cine suntem – prestator de servicii, activ din 2004 in piata locala. Primele servicii furnizate au fost cele de merchandising, in 2008 au fost implementate primele programe de BTL & evenimente si in 2013 programele de plasare forta de munca.

Experienta – suntem un mix de profesionisti in vanzari, marketing si trade, specializarea fiind facuta in canalul de comert modern. Suntem pionierii implementarilor programelor de trade, disciplina ce a aparut si s-a maturizat odata cu structura grupului.

Diferentiere – asumam doar ceea ce putem executa excelent si masura in timp real. Suntem maturi, stabili si calculati, asa am reusit sa pastram si sa dezvoltam parteneriate incepute acum 13 ani.

Garantii – oferim un mod unitar de lucru, la nivel national, datorita structurii permanente, a disponibilitatii, implicarii, motivarii si flexibilitatii acestora. Coordonam programele, de peste 10 ani cu acelasi efectiv de management. 

 

 

Servicii